Bőrrákszűrés professzionális készülékkel – Tudomány az egészség szolgálatában

Megnőtt a jelentősége a festékes anyajegyek gyakori vizsgálatának az utóbbi években. A megváltozott környezeti hatások miatt fokozottabban kell ügyelnünk bőrünk egészségére. Szerencsére egyre többen vagyunk ezzel tisztában, s így kellő gondot fordítunk a festékes elváltozások rendszeres ellenőrzésére.

A mikroDERM készülék segítségével minden eddiginél precízebb vizsgálati módszer áll immár Magyarországon is rendelkezésünkre a festékes anyajegyek vizsgálatához.

A berendezés, amely egyesíti a legkorszerűbb technikai fejlesztéseket és az orvostudomány legújabb kutatási eredményeit, a tökéletesen fájdalommentes vizsgálat során felvételt készít az anyajegyekről, majd ezeket analizálja, s végül elraktározza. Ennek segítségével az ismételt szűrések során az anyajegyek minimális változása is precízen észlelhető, ami lehetővé teszi a bőrrák eddiginél koraibb stádiumban való felismerését és biztonságos gyógyítását. A végső döntés természetesen az orvosé: maradhat-e az anyajegy vagy feltétlenül eltávolítandó. Javasolt a vizsgálat elvégzése, illetve a rendszeres bőrgyógyászati elenőrzés annak, akinek: 

• a családjában már előfordult festékes bőrrák

• korábban atípusos, azaz a normálistól eltérő anyajegyet távolítottak el bőréről

• sok veleszületett vagy szerzett anyajegye van

• olyan területen található anyajegye, amely nehezen ellenőrizhető, illetve dörzsölésnek van kitéve

• új anyajegye jelent meg

A mikroDREM készülék olyan professzionális berendezés, amely megnöveli a bőrrákszűrés precizitását és megbízhatóságát. A rendszeres ellenőrzések során a berendezés összehasonlítja az új felvételeket a korábbi állapottal, s így egyértelművé válik az anyajegyek kis változása is. Évekre visszamenőleg rendelkezésre állnak az adatok és képek, ennek köszönhetően elkerülhetők a felesleges műtétek!

Hozzászólások lezárva.