Első orvosi vizsgálat

(Felnőtt és gyermek)

Kedves Páciensem!

Sikeres, effektív közös munkánk és az esetleges csúszások elkerülése érdekében kérem, készüljön fel egy kicsit az első találkozásunkra! Ezért az időpont lefoglalása előtt legyen szíves gondolja át a következőket:

- Ha egy új, viszonylag friss (3 hónapon belüli) bőrprobléma miatt jön hozzám és nincs ismert betegsége, akkor valószínűleg egyszerűbb dolgunk van, amire elegendő lehet a 30 perces orvosi vizsgálat. Ebbe az időbe sajnos más betegségek-tünetek (pl körömgomba) megbeszélése nem fér bele! (Ára:15.000 ft.)

- Ha ezzel egy időben más problémáját is szeretné megbeszélni velem (pl. hajhullás, szemölcsök, körömgomba), akkor kérem, válassza a 60 perces orvosi vizsgálatot! (Ára:25.000 ft.)

- Abban az esetben, ha az adott, újonnan megjelent bőrtünet mellett Önnek van/vannak ismert alapbetegségei (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, depresszió, stb.), különösen, ha ezek miatt gyógyszeres kezelésben részesül, mindenképpen a 60 perces orvosi vizsgálatot válassza! (Ára:25.000 ft.)

- Amennyiben Önnek régóta fennálló bőrbetegsége van  más betegségekkel, vagy anélkül, szintén a 60 perces orvosi vizsgálatot válassza! (Ára:25.000 ft.)

Mindegyik esetben:

  1. Hozza magával a korábbi -nem feltétlenül az adott problémával kapcsolatos- vizsgálati leleteit, zárójelentéseit, esetleges szövettani leleteit, lehetőleg időrendi sorrendbe rakva.
  2. Írja össze a rendszeres, illetve alkalmanként szedett gyógyszereit, az eddig alkalmazott készítményeket.
  3. Gondolja át milyen táplálék kiegészítőket, vitaminokat szed, mivel tisztálkodik.

Ezzel az előkészülettel megkönnyíti és meggyorsítja a közös munkánkat.

Szeretettel várom!

Üdvözlettel,

dr. Révész Klaudia