Biorezonanciás állapot felmérő vizsgálat és terápia

humánus diagnosztika és terápia

Fájdalommentes, digitális tesztek a leghatékonyabb kezelés és receptúra meghatározására.  

Idő: 60-90 perc  Ár: 24 000 ft

prognos
A hagyományos “nyugati”, szakosodott orvoslás többnyire a tünetek megszüntetésére törekszik. A gyors hatás eléréséhez egyre több gyógyszert, besugárzást alkalmaz, melynek mellékhatásai a szervezet egészére még nem ismertek teljes körűen. 
GYENGÉD ORVOSLÁS célja a szervezet energia egyensúlyának megteremtése és fenntartása, a betegség valós okának feltárása és kezelése, az EMBER egészének figyelembevételével. Kezeléshez természetes alapanyagú készítményeket alkalmaz, ezért mentes a mellékhatásoktól.

Hogyan zajlik a mérés a gyakorlatban?

Az energiapályák (meridiánok) pontosan kimutatható végpontjain, fájdalom- és vérmentesen, érintőtoll segítségével mérünk. A mérőeszközt minimális nyomással érintjük a bőrhöz, és rendkívül alacsony, a sejtműködést nem befolyásoló mértékű elektromos terheléssel, végezzük a méréseket a lábon és a kézen, pontosan meghatározott akupunktúrás pontokon.  A számítógépen nagy pontossággal láthatók, hogy mely meridiánok térnek el a vizsgált személy korának és nemének megfelelő normális értéktől, milyen mértékű, irányú és jellegű az elváltozás, valamint azok lehetséges okai.

 

Miért hasznos?

● A betegségek korai felismerését teszi lehetővé, már akkor jelzi az eltéréseket, mielőtt még azok tüneteket, panaszt okoznának, vagy a hagyományos vizsgálatokkal (pl. labor, röntgen, …) kimutathatók lennének.
● Felderíthetők a krónikus betegségek hátterei és a kiválasztható a leghatékonyabb kezelés.
● Kimutathatók a szervezetben keletkezett energetikai, működésbeli és strukturális blokádok, így lehetséges azok feloldása is.
● Feltárja a zavart okozó problémás területeket.
● Prognosztizálható előre a kezelések hatékonysága, 4 héttel a megkezdett terápia utáni kontroll-mérés kimutatja, milyen fokú javulás történt a korábbi kórosnak talált területeken.
● Gyógyszerek, fogászati anyagok, implantátumok tesztelésére is alkalmas.

Mi idézhet elő zavart a meridiánokon?

● Vírus, baktérium, gomba, parazita terheltség         komplementer medicina
● Toxikus hatások
● Érzelmi, pszichikai terheltség
● Fogászati problémák
● Miazmák, öröklött betegséghajlamok
● Hegek műtétből, sérülésből, balesetből
● Geopátia és elektroszmog
● Gócok, blokádok
● Csakrák energetikai és funkcionális zavarai
● Vitamin-, ásványianyag-, aminosav-, hormonhiány

Megelőzés-prevenció

Az emberek életében egyre nagyobb szerepet játszik a megelőzés-prevenció gondolata.

Ennek egyik oka az állami gyógyellátás átalakuló fázisából eredő áttekinthetetlenség, elbizonytalanodás, az ellátás színvonalának csökkenése, a másik, az erősödő tudatosulás, hogy az állam nem képes az egyén valamennyi egészségügyi elvárását kielégíteni, elég, ha csak a költségmegszorításokra gondolunk.

Ennek eredménye, hogy a magánszemélyek vagy családok azzal szembesülnek, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. Különösen fontos ez a felismerés a családok egzisztenciáját biztosító személyeknél, de ugyanez igaz azokra is, akik életminőségüket, komfortjukat lemondások nélkül fenn akarják tartani.

„Legfőbb kincsünk az egészség” tartja egy közmondás. Kiegészíthető a mondás azzal, hogy a „kincs” nem más, mint értékteremtő képességünk, azaz egészséges állapotunk, amikor is aktívan tevékenyek lehetünk, szellemi, fizikai munkával anyagiakra tudunk szert tenni és ezzel saját és hozzátartozóink egzisztenciáját biztosítani.

Ezért maguknak kell tennünk annak érdekében, hogy egészségi állapotunkat hosszú távon megőrizzük, megelőzzük a betegségek, egészség-károsodások kialakulását, elkerüljük a kórházi kezeléseket és ezek extra költségeit.(paraszolvencia).

De milyen módon lehet egészségünket a leghatékonyabban megóvni, megőrizni?

Orvosok, tudósok megállapították, hogy egy szerv, szövet, a szervezet szabályozó rendszerének, mint pl.: szénhidrát-, zsír-, folyadék-, hormonháztartás vagy pszichés károsodását nem (sikeresen) kezelt tünetek, panaszok előzték meg, azt pedig működési zavarok, amelynek előzménye a szervezet belső egyensúlyának megbomlására vezethető vissza.

„Amíg a szervezet energetikai egyensúlya fennáll, az ember egészséges” tartja egy több évezredes kínai mondás.

A használt technológia alkalmas arra, hogy a szervezet legkisebb eltéréseit is kimutassa, és irányt mutasson a kibillent egyensúly helyreállításához. Ezzel ideje korán kimutathatók elváltozások, már olyan stádiumban is, mikor még tünetek, panaszok nem is érezhetők.

A korai felismeréssel magas javulási, gyógyulási esély érhető el többek között a következő területeken:

  • stresszterhelés és stresszadaptáció, a szív- és idegrendszer károsodása területén,
  • élelmiszerek, tápanyagok, táplálék-kiegészítők egyéni összeférhetetlensége, pszichológiai panaszok, és ideggyógyászati zavarok kialakulásának megelőzésében,
  • szervek állapota, rendszerek működésének értékelésében, ahol még organikus elváltozás nem mutatható ki,
  • fogazat és a gócok szervezetre gyakorolt hatásának feltárásában. Ezzel az eljárással – a fog épségének megőrzése mellett – pontosan megállapítható a fogbetegség, még az előtt, hogy a fogat művileg kezelték vagy eltávolították volna. Következmény: pl.: infarktus-megelőzés (ok: pl. chlamydiák a szájban),
  • mozgásszervi betegségek kezelésében, mozgáskorlátozottság, beszűkült ízületi mozgás eseteire,
  • ismeretlen eredetű tünetek, panaszok okainak feltárásában  (bakteriális, virális terheltségek  felkutatása, kezelése, mint pl. herpesz simplex, herpes coster)
  • fájdalomterápia különböző eredetű fájdalmak csökkentésére, megszüntetésére,
  • medical-wellness, ülő foglalkozásúak vitalitás javításában, egyéni értékelés alapján javaslatokkal a  wellness-fitness leghatékonyabban ható területeire, és speciális gyógykezelésére,
  • életkornak megfelelő testsúly-optimalizálásában, személyi é-Trend ajánlással.

Krónikus betegségben szenvedők pedig a technológia segítségével megismerhetik betegségeik kiváltó okait, hogy ez által az okra irányuló, hatékony terápia vehesse kezdetét.

Lehetővé válik: 

 

alternatív orvoslás● a holisztikus kezelés,
● megbízható, objektív, pontos diagnosztika a szervezet működéséről, (alapját a több mint 24 millió méréssor elemzései és klinika alkalmazások hatásvizsgálatai képezik, melyet az orvosi eszközökre hatályos EU tanúsítvány is bizonyít)
● a személyre szabott, célirányos, hatékony terápia (homeopátiafényterápiaBach virágterápiaSchüssler-sókrezgésterápiabiorezonancia stb.)

● mindez olyan csúcstechnológia segítségével, melyet az űrrepülésben fejlesztettek ki és alkalmaznak, már több mint 20 éve!

● hogy egy teljes körű felmérés már 18 500 Ft-os áron elérhető legyen az Ön számára.

(magán egészségpénztári tagság esetén 5-20 %-os kedvezmény

Óvja meg, vagy szerezze vissza Ön is egészségét az űrrepülés technológiájával!